Kerstwens

583797c7c864f8cb44a0c32c4ba77b60

Kerstkaarten. Ieder jaar weer een dingetje. Gaan we ze wel of niet versturen? En met vesturen bedoel ik dus het echte werk hè; in een envelop en met een postzegel erop.
Ik ben niet erg concequent in het wel of niet versturen van kerstkaarten. Vorig jaar had ik ze zelf ontworpen kijk maar hier. Ik stak er liefde, aandacht en energie in. En zo hoort het ook bij een echte kerstwens. Kerstkaarten-sturen is regelmatig onderwerp van discussie. Sommigen vinden het onzin en sturen ze niet, anderen sturen er wel 50 en weer een ander maakt ze zelf. Iedereen moet vooral doen waar hij/zij zich goed bij voelt.
Dit jaar besloot ik ze niet te versturen via snailmail maar digitaal. Ik verstuur de kaart via mail, plaats ‘m op mijn Facebookpagina en hier op mijn blog natuurlijk.

Ik wens mijn bloglezers hele fijne feestdagen!

26 gedachten over “Kerstwens

  1. Pingback: free trial dating services

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.