“Ze is zo gewoon gebleven”

Pas geleden werd in benaderd of ik een interview wilde geven voor in het vakblad voor Verpleegkundigen en Verzorgenden (V&VN) en dat wilde ik wel. Ik zal in de komende rubriek ” Jij maakt het verschil” staan.
Jeetje, maak ik een verschil? Uiteraard slaat de onzekerheid toe…
Ik ben maar een “gewone pleeg” maar doordat ik mezelf op social media begeef spring ik in the picture. Al maanden sta ik bijvoorbeeld op nummer 1 in de lijst Top 100 Verpleegkundigen op Twitter en sinds kort ben ik naast mijn Barbaramama blog een tweede blog begonnen:
Zal me een zorg zijn!

Daar schrijf ik blogjes over mijn werk als Verpleegkundige. Mocht je iets met het vak hebben, of gewoon nieuwsgierig zijn, dan nodig ik je graag uit om eens een kijkje te komen nemen.

Afijn, vanmorgen kwam er dus een heuse fotograaf bij mij thuis en werd er een fotoshoot gemaakt. Aanstaande vrijdag wordt het interview afgenomen; reuze spannend!

Voor eventjes voelde ik mij een filmster.
En alhoewel ik het een hele leuke ervaring vond, benijd ik mensen die vaker een fotoshoot hebben helemaal niet. Laat mij maar lekker, in een wit uniform, aan een bed staan! šŸ˜‰

IMG_1365

IMG_1367

IMG_1364

IMG_1363

IMG_1366

IMG_1368

Je ziet het, het was een serieuze aangelegenheid ;))

1 gedachte op ““Ze is zo gewoon gebleven”

  1. BETFLIXSUPERVIP

    I’ve been searching for hours on this topic and finally found your post. I have read your post and I am very impressed. We prefer your opinion and will visit this site frequently to refer to your opinion. When would you like to visit my site?betflikvip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *