Bloglovin

Zoals met alles ben ik altijd één van de laatste die dit soort dingen doorheeft….
Overal zag en las ik wel over B L O G L O V I N maar wat het precies inhield wist ik niet.
Vanmorgen heb ik even de tijd genomen om me er in te verdiepen en ik moet zeggen dat het best handig is.
Het volgen van je favo blogs is heel handig en ook het reageren op blogs gaat snel en makkelijk (in tegenstelling tot Google reader). Ik dacht eerlijk gezegd dat ik Bloglovin niet nodig zou hebben omdat ik een eigen site heb. Ik vergat even dat bijna al mijn blogvolgers wél via Blogspot bloggen.
Ik zag dat ik op Bloglovin nog maar 9 volgers heb…

Via onderstaande link kan je mijn blog weer volgen via Bloglovin:

Follow my blog with Bloglovin

Dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *