Bloglovin

Zoals met alles ben ik altijd één van de laatste die dit soort dingen doorheeft….
Overal zag en las ik wel over B L O G L O V I N maar wat het precies inhield wist ik niet.
Vanmorgen heb ik even de tijd genomen om me er in te verdiepen en ik moet zeggen dat het best handig is.
Het volgen van je favo blogs is heel handig en ook het reageren op blogs gaat snel en makkelijk (in tegenstelling tot Google reader). Ik dacht eerlijk gezegd dat ik Bloglovin niet nodig zou hebben omdat ik een eigen site heb. Ik vergat even dat bijna al mijn blogvolgers wél via Blogspot bloggen.
Ik zag dat ik op Bloglovin nog maar 9 volgers heb…

Via onderstaande link kan je mijn blog weer volgen via Bloglovin:

Follow my blog with Bloglovin

Dank!

51 gedachten over “Bloglovin

 1. todayjoday

  Ik snap er echt helemaal niks van.
  Ik zie wel dat ik volgers heb maar ik weet niet wie dat zijn en ik heb mee ook niet aangemeld bij
  BlogLovin (????).
  Wat is het verschil eigenlijk?
  Hoor en zie wel ,…..Groet van hier.

 2. Jane

  Je vroeg in de reactie op mijn blogpost Schemering hoe ik de foto had gemaakt, maar ik heb dus even een camera te leen. Super fijn, want het duurt waarschijnlijk nog wel wat weken voor mijn eigenste cameraatje weer thuis is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.