Home sweet home

Als ik in mijn bed lig, is dit mijn uitzicht.
En omdat het zo lekker licht en rustig is…én omdat ik zo van oranje houd, gaat het nog steeds niet vervelen…

Photo 10-06-13 12 48 39

En boven ons bed hangen deze 2 snoepjes….
Photo 10-06-13 12 47 28

Photo 10-06-13 12 47 44

Photo 10-06-13 12 48 16

Nu het ’s avonds langer ligt blijft, is het op onze slaapkamer best licht als het grote-mensen-bedtijd is. De lampjes blijven dus uit en ergens vind ik dat wel jammer want ik ben nog steeds verliefd op deze 2 oranje spotjes.

Heb je ook een Home sweet home blogje gemaakt deze week? Plaats dan hieronder in Simply Linked je gegevens zodat anderen makkelijk je blog kunnen vinden en bij jou naar binnen kunnen gluren 🙂

87 gedachten over “Home sweet home

  1. Jane

    Ik heb een wisselende relatie met oranje, van heel mooi tot koninginnedag leukig zeg maar. In jouw kamer maakt het me vrolijk, dat lijkt me fijn in huis. Als ik verhuisd ben zal ik ook een home sweet home blogje maken, dat duurt nog wel even haha.

  2. sacha

    Wauw mooi zeg! Die lampjes zijn echt te gek! En knap om je slaapkamer zo mooi en rustig en opgeruimd te houden, bij ons is het altijd een zooitje….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.