Mini haakswap

Een aantal weken (maanden?) geleden spraken Sas (je weet wel, ‘zij van Hier‘) en ik af om een mini-haak-swap te doen. Mini omdat zij iets voor mij zou maken en ik iets voor haar. Het zouden warme Herfst/Winter projectjes worden.
Dus toen zo ongeveer de mussen van het dak vielen haakten wij er allebei ijverig op los om op tijd (aanvang Herfst) elkaar een met Liefde zelfgemaakt haakwerk te geven.
Ik was natuurlijk supernieuwsgierig wat ze voor mij zou maken. Twee keer kreeg ik op Instagram een sneak preview te zien….en dat beloofde heel wat!
Wat ik voor Sacha wilde maken was me al snel duidelijk: een mooie warme omslagdoek! Tot 2 keer toe moest ik opnieuw beginnen omdat ik de eerste omslagdoek in een prachtige kleur Petrolblauwe wol maakte. Maar omdat ik de wol ooit in Frankrijk had gekocht kon ik niet zomaar wat bolletjes bijhalen toen bleek dat ik te weinig had gekocht. Balen! Toen begon ik er eentje te haken in een soort okergele wol. Gaandeweg twijfelde ik heel erg of dit wel een “Sacha kleur” was. Ik besloot deze okergele omslagdoek voor mezelf af te maken (work in progress).
Uiteindelijk koos ik voor een hele mooie kleur grijs.
Ik maakte de omslagdoek af met een gekleurde rand en kwastjes aan de drie punten.

Afgelopen zaterdag was het zover en zagen we voor het eerst wat we voor elkaar gemaakt hebben.

Ik ben zo verschrikkelijk blij en gelukkig met het Prachtige uuuuuuuh….. DING dat Sas voor me maakte! ‘Ding’ klinkt misschien een beetje onaardig maar ik heb er geen woord voor eigenlijk. Het is geen vest, geen omslagdoek, geen deken-met-armsgaten. Het is gewoon het Mooiste gehaakte Ding dat ik ooit zag!
Bedankt lief Spiegeltje!
image

image

image

image

image

image

Laat de Herfst maar komen!

6 gedachten over “Mini haakswap

  1. Sacha

    Zalige foto’s en een heerlijke omslagdoek. De “officiele” naam voor dat DING (hahaha) is een shrug. Shoulder rug….stel ik me zo voor šŸ˜‰

    Reageren
  2. Tijnie.

    Wat een leuk idee,! Om iets of een ding voor elkaar te maken. SAS d’r omslagdoek zou ik zo zelf willen hebben. En Barbara d’r ding is echt een Sacha ding. Hij staat nog leuk ook. Je hoeft er echt geen roze bril bij op te zitten!! Toch???

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *