Herfst BBQ

Wie zegt dat je alleen maar hoogzomer kan BBQ-en?
Wij zijn in ieder geval van plan om, zodra het weer het een béétje toelaat (Lees: droog is) ook regelmatig te gaat Herfst-BBQ-en. En wie weet wel Winter-BBQ-en.

Onze buitenkeuken is nu echt af. We zijn nu in het trotse bezit van een professionele gas-BBQ én we hebben het keukenblad betegeld met superleuke Portugese tegeltjes van designtegels.nl

Gisteren hebben we genoten van heerlijke spiesjes-uit-eigen-keuken. Varkenshaas gemarineerd met ketjap&knoflook en kip met Italiaanse kruiden. Daarbij groentenspiesjes met paprika, ui en champignons.

Klaar voor de fotospam?
Hier komt ie…..

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *