Home sweet home~ Slaapkamer

Slapen, één van mijn grote hobby’s.
Ik ga graag vroeg naar bed en geniet van de stilte in mijn hoofd. Mijn bed is eigenlijk de enige plek waar ik tot rust kom. Voor mijzelf het sein dat ik “uit” mag. “De firma Huismoedersdevrouw is gesloten en staat morgenochtend weer geheel tot uw aller beschikking!” 😉

Ik zet mijn elektrische deken alvast aan en neem een warme douche. En dan kruip ik lekker in mijn warme holletje.
Tv kijken vanuit mijn bed vind ik heerlijk. Of ik neem mijn iPad mee. Wat een genot!

S.L.A.P.E.N is sowieso een dingetje bij ons thuis.
Lief en ik draaien allebei regelmatig nachtdiensten en dan is slapen erg belangrijk. Het valt niet mee om dan aan je slaap-uren te komen. Doodmoe stort ik na een nachtdienst mijn bed in met het plan om onafgebroken te slapen tot een uurtje of 16:00h. Maar de praktijk is anders. Na 4 á 5 uurtjes slapen ben ik wakker. Wakker uit mezelf, wakker van de bel, wakker van rumoer op straat, wakker van klussende buurmannen, wakker van het licht, wakker van de hond die blaft. Na een paar nachtdiensten (en dus na een paar dagen overdag slecht slapen) kom je zo aan héél wat uurtjes slaaptekort.
Dussss….mijn slaap is mij heilig.
En mijn slaapkamer mijn tempel.

En weetje wat ik het aller,aller,áller lekkerst vind?
In een schoon, fris, nét opgemaakt bed stappen. De lakens nog smetteloos schoon en ruikend naar wasverzachter. Mmmmmm!

image

Dekbedovertrek komt van Totaalbed.nl

Slaap lekker!

Sleep tight,
And don’t let the bedbugs bite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *