***2015***

IMG_4090

En zo glijden we weer een nieuw jaar in.
Een nieuw jaar; een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Ik zie een jaar echt als een cirkel. Met een begin en een eind. Of dat einde nu precies op 31 Dec valt en het begin precies om middernacht op 1 Januari, daar valt over te filosoferen natuurlijk. Maar gemakshalve vierde ik gisteravond het einde van een jaar. 2014 was voor mij persoonlijk een mooi jaar. Een jaar waarin ik meer innerlijke rust kreeg. Een jaar waarin oude pijn heelde en waarin tranen droogden.
Ik doe niet aan goede voornemens. De meesten die ik ooit stelden bleken te hoog gegrepen en zorgden dus voor teleurstellingen. Ik hoef niet te stoppen met roken omdat ik niet rook. Sporten doe ik alleen als ik er zin in heb en niet omdat het moet en in 2014 ben ik al 8 kilo afgevallen dus aan de lijn hoeft ook niet. Wat heerlijk om 2015 in te gaan zonder voornemens!
Ik heb wel een paar persoonlijke wensen; dingen die ik graag zou willen realiseren in 2015. Gewoon omdat ik dat zelf graag wil.
Ik vind het woord ” Bucketlist” stom omdat ik niks met emmers heb. Daarom hieronder een paar dingen die op mijn *C E L E B R A T E **2015** L I S T* staan:

*Pottenbakken
**Dansen met vriendinnen
***Fotograferen
****Weekendje weg met Lief naar een waddeneiland
*****Zon,zee,strand-vakantie
*****Mensen blij maken met post
******Seizoenen vieren

Je moet jezelf geen grote voornemens opleggen. Daar wordt een mens uiteindelijk niet blij van denk ik. Kleine haalbare doeltjes stellen; dat ga ik het komende jaar doen.
Bij elke seizoenswisseling maak ik een klein lijstje met dingen die ik dat komende seizoen wil vieren.

Alhoewel de winter al is begonnen vind ik het toch een mooi seizoen om mee te beginnen.
Hier mijn *C E L E B R A T E **W I N T E R** L I S T*

*Gluhwein drinken bij een vuurkorf
**Mijn verjaardag vieren met lieve mensen
***Warme chocolademelk maken
****Mijn Lief kussen bovenaan de ski-piste en samen naar beneden skien.

Ik wens jullie allemaal een Liefdevol 2015 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *