Home sweet home

Afgelopen week stond in het teken van “De Veranda”.
Na al die tijd begon onze trots-van-het-huis wat sporen van weersinvloeden te vertonen.
Mijn Lief-de-klusser zou aanvankelijk enkel wat “bij-tip-schilderwerk” doen maar van het één verval je vaak in het ander en voordat we het wisten moest de hele veranda er aan geloven.

Home Sweet Home gaat vooral over het delen van al het moois in je huis, toch?
Daarom bespaar ik jullie de nachtmerrie maar die we meemaakten van de week. (Het had iets te maken met een nét gelakte vloer en een enorme stortbui van regen en hagel waardoor we de volgende dag de hele vloer opnieuw moesten schuren…wat ook mis ging omdat de boel nog niet uitgehard was…en net op het moment dat de hakbijl er bijna in ging, zagen we het licht gelukkig weer en kozen voor een héle andere (véél mooiere!!) kleur waardoor we dit hele avontuur achteraf zien als “Het had zo moeten zijn”)

Photo 26-04-14 17 44 28

De eerste kleur die we op de vloer gedaan hadden was donker donker donker grijs.
We werden er allebei niet echt blij van.
Nu wél!

Volgende week de foto’s van het resultaat!

Iedere maandag staat mijn blog in het teken van Home sweet home en plaats ik foto’s van één bepaalde plek uit mijn huis.
Wil jij ook meedoen? Dat kan. Laat dan een reactie achter op mijn Home sweet Home blog van die week en vul je gegevens in in het SimplyLinked kadertje. Op die manier is het makkelijk en simpel om bij elkaar te gluren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *