Home sweet home

IMG_3065

Alhoewel ik gék ben op “thriftshopping”, kan ik echt niet altijd iets leuks vinden. Iets wat echt de moeite waard is om mee te nemen voor een habbekrats. Iets dat mijn huis opleukt. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik pas iets meeneem als ik ín de Kringloopwinkel zelf al kan bedenken wat ik met de “thrift” wil. Zo voorkom ik dat ik regelmatig met onbruikbare zooi thuis kom. Ik blij, iedereen blij!

IMG_3066

Deze twee theekopjes kon ik niet laten staan. Ik vind ze prachtig! Theedrinken uit deze kopjes ga ik niet doen. Thuisgekomen heb ik de schotel aan het kopje gelijmd. De twee kopjes staan nu op elkaar gestapeld in mijn vensterbank met een kaars erin. Maar ik ben van plan om in allebei een plantje te doen. Dat zal een vetplantje of een cactus moeten worden vrees ik. Ik ben namelijk nog niet eens in staat om een droogboeket te verzorgen.

IMG_3069

Oh, en deze prachtige gele fondueborden vroegen ook héél lief of ze met me mee mochten 😉
Ik zie regelmatig van deze handige borden liggen bij de Kringloop maar nam ze nooit mee omdat ik er nooit 6 dezelfde vond. Ik ga nu maar op zoek naar verschillende kleurtjes. Wel zo gezellig!

Heb jij ook een Home sweet home blogje gemaakt vandaag/deze week? Plaats dan je link hieronder door je gegevens in te vullen. Op die manier kunnen we makkelijker bij elkaar naar binnen koekeloeren…..;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *