Weekend

Ik las vanmorgen op Twitter

“Z A T E R D A G,
toch wel een beetje de Maandag van het weekend”

en herkende het gevoel.

Voor mensen met een nine-to-five job is het weekend hun rustpunt. De enige 2 dagen van de week waarin niets hoeft. Tenminste…..dat is therorie. In de praktijk moet er van alles. Vooral op zaterdag. Boodschappen, huishouden, klusjes, autowassen, sporten, shoppen en sociale verplichtingen.

Hier thuis heeft niemand een nine-to-five job. Wij werken onregelmatig. Overdag, ’s avonds en zelfs ’s nachts…én dus ook in het weekend. Mijn “weekendgevoel” beperkt zich niet alleen tot de zaterdag en de zondag. Ik kijk dus uit naar aankomende woensdag en donderdag…want dan heb IK weekend! 🙂

Voor alle werkers…Werkze!
Voor alle rusters….rustze!
Voor alle klusser….klusze!

En voor iedereen…..

22dc914dda71e4b951c574c806283fb0

Hoe vier jij weekend?

78 gedachten over “Weekend

 1. Readkapke

  Herkenbaar! Al voelt een werkdag in het weekend wel anders dan een doordeweekse en een weekend in de week ook anders dan een gewone vind ik. Fijn weekend nu en woensdag :P!

 2. Sigrid

  Wij hebben wel een echt weekend. Met op zaterdag voetbal voor de jongens en gezellig naar de markt voor groente en fruit. Maar we proberen ook zeker even niets te doen, al lukt dat vaker niet dan wel.
  Geniet van je vrije dagen!

 3. Thuisfrontmrs

  Hello 🙂

  Ik heb je blog al eerder gevolgd, daarna in de vergetelheid geraakt (met een boel andere blogs, iets met een opleiding volgen en geen tijd meer voor bloggen haha) maar inmiddels heb ik je blog via via weer teruggevonden.
  En daar ben ik blij mee!

  Vanwege mijn werk ben ik niet ieder weekend vrij, de weekend die ik wel vrij ben zijn dan ook heilig. Helaas moeten dan ook hier de boodschappen e.d. gedaan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.