Home sweet home

“”Gluren bij de buren” is leuk! Omdat er zoveel moois te zien is op allerlei blogs, vergeten we vaak hoe fijn en gezellig ons eigen huis is. Elk huis heeft zijn eigen sfeer en iedereen heeft wel plekjes of voorwerpen die de moeite waard zijn om te laten zien. Een win-win situatie: Jij laat jouw huis van binnen en buiten zien en anderen kunnen fijn legaal gluren šŸ˜‰ Iedere maandag staat mijn blog in het teken van Home sweet home en plaats ik foto’s van Ć©Ć©n bepaalde plek uit mijn huis.” …..schreef ik ooit, toen ik begon met Home sweet home.

Dit kaartenrek bijvoorbeeld. Hij hangt er al een tijdje…ik loop er wel 100x per dag langs zonder dat ie me opvalt. Maar dan ineens zie ik hem en denk: “Wauw, wat een gaaf ding is het toch eigenlijk!”

En DAAR gaat Home sweet home om, toch?

Op welk stukje T H U I S ben jij trots en wat wil jij laten zien zodat de rest mee kan G L U R E N ?

Heb jij ook een Home sweet home blogje gemaakt vandaag/deze week? Plaats dan je link hieronder door je gegevens in te vullen. Op die manier kunnen we makkelijker bij elkaar naar binnen koekeloeren…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *