Stilte…..

Deze week even niet zo’n zin om te bloggen..

Sinds afgelopen vrijdagavond heeft de hemel er een engel bij (of het heelal er een ster bij, het is maar net wat je gelooft…)

Afscheid van een lieve vrouw, mijn buurvrouw-van-vroeger; vriendin van mijn moeder; de vrouw (en haar gezin) waar we vroeger álle vakanties in Frankrijk mee beleefden; de vrouw die mij en mijn zusje aan een bijbaantje hielp (in hun slagerij); de vrouw die altijd klaarstond voor anderen; een keihard werkende vrouw; de vrouw die mij een lange brief schreef na mijn scheiding om me een hart onder de riem te steken; gewoon een Goed Mens…

De jarenlange strijd tegen borstkanker heeft ze verloren. 60 was ze pas…. En net weer oma van haar 4de kleinkind.

Dag lieve Annie, ik ben blij dat ik je vorige week nog een bezoekje heb gebracht en dat we nog gelachen hebben. Je gulle lach blijft altijd in mijn herinnering!

We zullen je missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *