Instagram

Wat een plezier geeft Instagram mij! Maar het bezig zijn met (Lees: verslaafd zijn aan) Instagram heeft ook een nadeeltje: Mijn mooie, dure Canon 1000D ligt te verstoffen in de kast……. Ik heb hem beloofd dat hij volgende week mee mag naar Frankrijk en dat hij weer mag doen waar hij voor bedoeld is….haarscherpe foto’s maken. Maar tot die tijd geniet ik van de korrelige, vage, vintage-look snapshotjes die ik maak met mijn Iphone.

“Real Love” tussen Merlijne en Wellus

Tip: Deze foto maakte ik met mijn Iphone, bewerkte’m eerst met Picture effect magic (gratis App) en daarna met Instagram.

Je kan mij op Instagram vinden onder barbaramama

11 gedachten over “Instagram

 1. meiske

  Ik ben ook verslaafd aan mijn retro-camera op mijn mobiel. Ook hier een NIKON D5000 die vaker in de kast ligt. Maar gelukkig vergeet ik die toch niet helemaal, want ook die maakt hele mooie foto’s.

 2. Readkapke

  Dat Instagram zie ik steeds vaker voorbijkomen maar zegt me niks, nu snap ik het, ik heb niet zo’n hippe mobiel, nou ja wel hip, niet zó hip. Wel handig dat je dan altijd en overal foto’s kan maken!

 3. BIEN MAAKT

  Ik weet al niet eens meer waar mijn camera ligt haha,al had ik al niet zo,n mooie hoor! Iphone maakt veel mooiere foto,s .
  Foto is prachtig,maar ja met zo,n mooie dochter…….;)

 4. The F Girl

  Mijn camera is een beetje vergroeid met mij, en voor mijn blogposts zou ik niet zonder hem willen, maar inderdaad, wat is instagram leuk. En wat een geweldige idee om mooie simpele, daagse herinneringen vast te leggen, niet?

  Fijne avond nog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *