Home sweet home

Vandaag al weer mijn 40ste Home sweet home bijdrage! Met de 50ste wordt het weer eens tijd voor een Give away denk ik ;))

Ik wil iedereen die meedoet bedanken. Het is echt superleuk om te zien dat Home Sweet Home zich als een klein olievlekje verspreidt over blogland. Elke week melden zich weer nieuwe bloggers aan. Het blijft toch heerlijk om binnen te gluren bij anderen toch?

Vandaag wil ik graag mijn nieuwe aanwinst laten zien!
Ik kocht een tijdje geleden, bij de Kringloop, een KNALblauwe letterbak. Met de bedoeling om het ding een keertje wit te schilderen. De letterbak stond wéken in de gang mij aan te staren maar ik deed net of ik hem niet zag. (ik zag zó verschrikkelijk op tegen de schilderklus). Afgelopen weekend moest ik werken en heeft Lief mij verrast…… (helaas heb ik geen vóór-foto maar picture een Kobaltblauwe bak voor je)….

Hij schilderde hem wit en gebruikte allemaal stukjes stof voor de achterkantjes. Ik wist niet wat ik zag!

Dank je Lief!

Nu nog “vullen” met leuke dingetjes. Wat zal ik eens gaan sparen????  ;))

Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.
HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *