Neef Thom

Kijk eens wat ik vanmorgen in mijn fietskratje vond…….

Neefje Thom

Mijn zusje kreeg 9 maanden geleden een kadootje. Ze heeft jaren moeten wachten op dit lekkere ding. En nu hij er is kunnen we niet meer bedenken hoe het was zonder hem. Thom is een mazzelmannetje….hij heeft een 8 jaar oudere zus en verder alléén maar nichtjes. Hij is het enige jongetje in onze meidenfamilie! WAT een leven gaat hij krijgen…met AL die moedertjes.

Omdat onze kinderen op dezelfde school zitten, kom ik mijn zusje elke dag tegen. En als Thom zijn gekke tante ziet geeft hij de grootste lach die er is *smelt*
Omdat Thom Hollandsch welvaren is, krijgt mijn zus tijdens ons dagelijkse na-klets-momentje een lamme arm van het tillen. HOE handig is dan het fietskratje van Barbaratante?

Fijne dag!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *