Home sweet home

Zoals gezegd: Nog even geduld voordat ik weer wat leuke interieur foto’s kan plaatsen
Voorlopig zitten we volop in de verhuizing en is ons huis nu een kaal, betonnen hok aan het worden

Maar ook dáár zie ik de schoonheid wel van in. Kijk, dit is de vloer in de woonkamer……

“Home is where your dog wants to play”
(maar ook hij zal blij zijn als hij weer in een gezellig huis op de bank kan liggen)
En omdat ik hier al weken in de zooi zit, merk ik dat ik extra blij ben met de Home sweet home’s van jullie!
Bij jullie naar binnen kijken maakt me blij en ik krijg er energie van.
Elke maandag een Home sweet home blogje.
Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.
HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home

14 gedachten over “Home sweet home

 1. Knibbel Knabbel Knuisje

  Ik vrees dat ik vanavond een gelijkaardige post moet plaatsen. Maar deze week wordt onze vloer hersteld en kan ons betonnen hok langzamerhand worden omgetoverd in een gezellig stekje. Straks doe ik mn best om toch iets leuk te vinden! En ondertussen kijk ik ook lekker gezellig binnen bij anderen! 🙂

  Groetjes!

 2. Sigrid

  Wat een geweldige vloer; de kinderen zouden er wel raad mee weten: mooie stoepkrijtkunstwerken maken 🙂
  Succes met verhuizen en alles wat daarbij komt kijken. Ik ben heel benieuwd hoe mooi het gaat worden.

 3. Anki

  Succes met je verhuizing en het mooi maken van je huis! Niks leukers dan er echt jullie paradijsje van maken. Dat alles nog zo mooi leeg is en je precies kan bepalen waar je mooie spulletjes het beste uitkomen. Hard werken, maar heerlijk! 🙂 Ben reuzebenieuwd naar het eindresultaat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *