Kringloopvondsten

Negen van de tien keer BRENG ik dingen bij de Kringloop. Zeker nu met de verhuizing op komst vind ik het heerlijk om spullen uit te zoeken en weg te geven. Ik ben geen “marktplaats-typje”. Ik ben daar te lui voor. Ik vind het vaak een héél gedoe om je spullen op marktplaats te zetten en dan vervolgens al dat “geleur bij de deur” te krijgen. Weggeven vind ik fijner. Gisteren maakte ik mijn zus blij met een mooie ingepakte doos VOL met jeugdboeken en gezelschapsspelletjes. Ik vind het een fijn idee dat ik een ander nog blij kan maken met mijn oude “zooi”….
Vandaag dus bij de Kringloopwinkel (met de geweldige naam “Nogges”).
Ik kon het dit keer niet laten om ook eens in de winkel te snuffelen.

Alvast denkend aan mijn nieuwe huis werd ik ERG blij van deze vaas!

De bloemen zijn gerecycled uit onze eigen tuin 😉
En deze kekke tasjes riepen tegelijk: “Neem mij mee, neem mij mee!

Ik kon niet weigeren!

8 gedachten over “Kringloopvondsten

  1. Anki

    Goeie vondsten! Ik hou ook héél erg van spullen weg doen, echt enorm, maar soms koop ik ook wel eens iets en dat kan dan heerlijk zijn ja. Geniet er maar mooi van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *