Home sweet home

Mijn huis…mijn Thuis staat op zijn kop. Ik vind nergens meer een fijne plek om tot rust te komen. Ons hele bestaan zit in verhuisdozen. Alle gezellige fijne spulletjes die zorgen dat je je thuis voelt heb ik niet meer om mee heen.
Toch viel mijn oog vandaag heel symbolisch op dit mandje. Hij stond in de hoek van de kamer gezellig te zijn en te wachten op het moment dat hij wordt opgepakt en in ons nieuwe huis wordt neergezet. En ik kan ook niet wachten op het moment dat ik weer de rust kan vinden om gewoon te ZITTEN en te Genieten van het gevoel THUIS te ZIJN.

Elke maandag een Home sweet home blogje.
Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.
HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *