Home sweet home: Maar NATUURLIJK!

Weet je waar ik echt heel gelukkig van word? Van HOUT. Ik ben gek op hout….en op bomen. Het liefst zou ik een huis hebben van hout. Of een huis met in het midden een échte boom…als centrum van het huis. Maarja, daar heb ik de ruimte niet voor. Nu niet…en straks in ons nieuwe huis ook niet.
Toen Lief en ik gingen samenwonen, 4 jaar geleden, bracht hij zijn prachtige koloniale meubelen mee. Hele mooie kasten van donker hardhout. Precies op het moment dat ik juist had bedacht om nu eens alle donkere meubelen mijn huis uit te doen. Maar een gegeven paard mag je niet in de bek kijken en de meubelen van Lief hebben hier 4 jaar prachtig gestaan. Maar hardhout, en zeker DONKER, is niet mijn ding. Ik houd juist van licht, liefst onbehandeld hout. Hout waar je aan kan zien dat het ooit een mooie boom is geweest.
Voorlopig moet ik het nog even doen met een aantal accessoires van “mijn” hout…maar straks in ons nieuwe huis wordt alles anders en heb ik het voor het zeggen. Gelukkig is Lief erg makkelijk en kijkt samen met mij uit naar ons nieuwe lichte interieur.
Deze dingen gaan zeker mee en krijgen daar een mooi plekje!

Lief maakte gisteren voor mij deze prachtige Iphone standaard, van een stronk hout dat ik ooit in het bos vond …..
Zo moeder zo dochter…..Juliëtte koos een paar jaar geleden een Natuurslaapkamer
Elke maandag een Home sweet home blogje.
Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.
HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *