Home sweet home

HELP….mijn man heeft een  hobbie!

Lief heeft de smaak te pakken. We kunnen geen bos meer in of hij sleept de blokken hout mee naar huis. Van de week sleepte hij zelfs een flinke boomstam mee van Utrecht naar huis…op zijn scooter! :)))) (toch zo’n 25 km). Ik vind het niet erg. Hij maakte tot nu toe mooie dingen en het gehak, gezaag, gedremel en geschuur aan de keukentafel zorgt voor een zeer gezellige huiselijke sfeer. Al hoop ik wel dat hij in ons nieuwe huis een mooi knutselplekje in de schuur zoekt 😉

Noeste arbeid aan de keukentafel…

Het resultaat maakte mij erg blij…en trots!
En zo te zien is hij er zelf ook blij mee:
Vorige week maakte hij een tweede Iphone oplader:
Het volgende project is iets groter, gezien het houtblok dat nu in de tuin ligt. Ik ben benieuwd wat het gaat worden…..
Elke maandag een Home sweet home blogje.
Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.
HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home

20 gedachten over “Home sweet home

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *