Neerzettroep

Ja, je hoort het goed: Neerzettroep.
Zo noem ik alles wat mensen zoal in hun huiskamer neerzetten om de boel zogenaamd gezellig(er) te maken.
Ook ik heb er een handje van hoor! Er zijn nu eenmaal téveel leuke accessoires. De kunst is alleen om niet te overdrijven vind ik.

Ik hoorde Anki (van Zilverblauw) een paar jaar geleden zeggen dat ze met zichzelf had afgesproken dat ze alleen nog maar mooie objecten/spullen in haar huis toeliet. Ik ben het met haar eens. Liever 1 mooi object in je vensterbank bijvoorbeeld, dan 4 rommelige dingen. Dat geeft zoveel meer rust in je huis!

De muurgrote “letterbak” die wij hebben is ideaal om mooie, bijzondere of gewoon leuke accessoires neer te zetten. Ik wissel regelmatig en zorg ervoor dat de kast niet te vol komt te staan. Want dat is het gevaar van zoveel vakken; dat je alles erin zet wat je hebt aan “neerzettroep”.

IMG_2571

IMG_2573

Deze Papieren vaas is één van onze laatste aanwinsten.

Check dit leuke filmpje! (Had ik het filmpje maar ontdekt vóórdat ik mijn vaas in shape vouwde! Het ziet er ineens heel simpel uit 😉 )

IMG_2578

De vaas kreeg een mooi plekje voor het raam.

IMG_2579

Deze “Fuckyou kabouter” was een grensgevalletje….
Niet zo heel origineel meer maar de heer des huizes kon ‘m, de laatste keer dat we de kabouter zagen staan, niet meer weerstaan. Ik moet elke keer glimlachen als ik hem zie staan 🙂

Ik wens iedereen een fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *