Home sweet home

Niets fijners dan met een paar nieuwe spulletjes je huis gezellig(er) maken. Het hoeven van mij geen mega grote veranderingen te zijn hoor. Met een paar extra kleurtjes erbij kan ik al compleet tevreden om me heen kijken en zuchtend beseffen dat mijn huis écht T H U I S voelt!

image

De twee schattige schaaltjes kreeg ik van mijn lieve vriendinnetje Sacha. Als je haar blog nog niet volgt dan is dit een tip. Sacha schrijft heel herkenbare blogs met gevoel voor humor met een serieuze twist. Alleen de naam al van haar blog vind ik geweldig: Sorry About the mess but we live here!
Het nepplantje en het mintgroene potje komen van de Ikea.
En op de gieter (bittergurka van Ikea) was ik op slag verliefd!
De mooie versierde Amaryllisbol kreeg ik voor mijn verjaardag van een andere lieve vriendin. Noooooit geweten dat je deze bollen zó neer kunt leggen en dat je ze geen water hoeft te geven en dat ze dan toch uitkomen. Dé perfecte bloeiende plant voor mij dus!

image
De 3 gehaakte potjes maakte ik zelf. Mooie kleurtjes he?
Op de andere vensterbank hetzelfde nepplantje in mintgroen bakje van Ikea.
Op het derde plaatje zie je nog nét een klein stukje van het nieuwe kleed (ook Ikea). We deden al weer veel te lang zonder kleed ivm de hond (ik zal jullie de ranzige details besparen) maar zijn nu erg blij met warme voeten en pluizige gezelligheid.
Had ik al gezegd hoe blij ik met de zelfgemaakte schaaltjes van Sas ben? 😉

Het lijkt wel Lente in onze huiskamer!
Wat een fijne kleurtjes allemaal.

image

Home sweet home!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *