Seasons~ Winter

Buiten voelt het steeds meer als winter.
Vanmorgen tijdens mijn dagelijkse wandeling met de hond kreeg ik een halve slappe lach van de meerkoeten die ineens óp het water liepen. Eentje zakte door het dunne laagje ijs. Hij schrok en ging kopje onder. En mij kon je wegdragen!

image

Toch vind ik al die meerkoeten, eenden en zwanen er altijd wat triestig uitzien in dat ijskoude water. Vanmiddag ga ik terug met een zak oud brood om ze te voeren.

En ook aan de vogels in de tuin wordt gedacht.
Ik sneed 2 appels door de helft en nam van allebei de helft mét het stokje. Met een bakvormpje stak ik uit het midden een hartje en vulde die op met pindakaas. Ik strooide wat muesli en lijnzaad erover en hing ze op onder de veranda.

Eet smakelijk vogeltjes!

image

Meer Seasons zien? Klik dan Hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *