Home sweet home

Láng voor de Pinksterdagen was ik van plan om met Pinksteren weg te gaan.
Gewoon WEG….
Net als half Nederland.
Een overnachting, ergens op een mooie plek in Nederland.
Even niets doen en genieten van de rust en het gezin.

Ook kreeg ik een tijdje terug de “aanbieding” om mee te gaan naar Pinkpop.
Jeeeetje wat leek me dat fantastisch! Eindelijk weer eens mijn favoriete band Metallica live gaan zien! Mezelf ouderwets onderdompelen in Festvalliefde,zon, bier en modder 😉

Maar ik zei Nee…(iets met wilde haren en die verloren zijn ofzo)
Ik wilde niet zelf iets leuks gaan doen en dan man en kinderen “in de steek laten” met Pinksteren. Mijn kinderen noemden mij “niet goed snik” en waren zelfs boos op me dat ik niet ging 😉

Uiteindelijk besloten we de hele Pinksteren maar niet weg te gaan. En bleven we thuis.
Wat een goede keuze was dat!

Het was nodig!
Gewoon lekker THUIS.
Genieten van de rust, van het niets-hoeven.
Hangen op de veranda.
Avonden achter elkaar BBQ-en.
Tot laat in de avond buiten bij een vuurtje.
En hoorden we op de radio van drukte en files op de wegen.
Van mensenmassa’s die “fijn” recreëerden. Van zinderende hittes en appelflauwtes.

Wij niet. Wij bleven 3 volle dagen thuis…HOME SWEET HOME

(Alleen gisteravond kwamen wij uit ons coconnetje en aten we Sushi bij de Japanner)

b0582ffa15e065676427390550ea15e8

8c59a7799a633511933c49719c447dd9

789f06d0bf8831ec8a7f55e50303413a

f20891f7079a365c18735ecfcb63e27f

Hoe waren jouw Pinksterdagen?

Iedere maandag staat mijn blog in het teken van Home sweet home en plaats ik foto’s van één bepaalde plek uit mijn huis.
Wil jij ook meedoen? Dat kan. Laat dan een reactie achter op mijn Home sweet Home blog van die week en vul je gegevens in in het SimplyLinked kadertje. Op die manier is het makkelijk en simpel om bij elkaar te gluren!

14 gedachten over “Home sweet home

 1. Jeroen

  Groot gelijk, Barbara! Ik had plannen voor een weekendje Flevo Natuur (500 euro), maar bedacht mij net op tijd hoe idioot dat eigenlijk zou zijn. Lekker thuis met vrouw en stiefdochter, wijntje en biertje in de achtertuin, fietstochtje in de prachtige omgeving hier… heel veel mooier wordt het niet!

  Reageren
 2. wilma

  Wij wilde ook gaan kamperen, maar op 1 dag 3 feesten gooide roet in het eten. Vandaar ook thuis gebleven en heerlijk genoten van ons manneke in het zwembad, we plonste er zelf ook even bij. Twee boeken op mijn e-reader kunnen lezen. Oja, ook bijna een nieuwe hoekbank gekocht. Nog even de kleur bepalen en de koop is rond ( en heel wat euro’s armer, maar wel een hele mooie ).

  Reageren
 3. Jasmijn

  Ik heb het gevoel dat ik mezelf moet herkennen in dit stukje (iets met een uitnodiging ;-))
  En hoe mijn Pinksterdagen waren? Heet, warm, tof,muzikaal! 😀

  Reageren
 4. Sandra

  Heerlijke dagen in een heerlijk huis! Beter kan het toch niet. Wij gingen wel van huis, gewoon een middagje wandelen in de omgeving en een dagje familiebezoek, ook heel erg fijn.

  Reageren
 5. buy vardenafil

  Thank you for your entire labor on this web site. My mom really loves managing investigations and it is obvious why. My partner and i learn all regarding the lively tactic you present sensible things through your web site and in addition invigorate response from some others on the situation then our favorite princess is truly starting to learn a whole lot. Take advantage of the rest of the year. You have been doing a stunning job.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *