Wat zijn ogen zien, kunnen zijn handen maken…

Nu hád ik natuurlijk dit blogje kunnen bewaren voor aanstaande maandag (Home sweet home op maandag) maar ik ben té blij en trots om dit niet nu te delen!

Zoals gezegd was de nieuwe kamer van Merlijne nog niet he-le-maal af. Er stonden her en der nog bakken met speelgoed in het zicht. Eerst heb ik gisteren een heleboel naar de Kringloop gebracht. En voor de spullen die wél mochten blijven had Lief gisteravond ineens een goed plan: Zelf een kist maken.
Hij google-de wat rond, zocht wat voorbeelden op en uiteindelijk was zijn conclusie: “Makkie!”.

En daar ging mijn klusser weer. Eerst langs zijn vrienden-van-de-Karwei ( “Godsamme, ben je er nu alwéér?!”)
En inderdaad, als je hem aan het werk ziet dan lijkt het warempel een “makkie”.

2014-04-15 11.53.13

2014-04-15 11.53.23

2014-04-15 11.52.56

Een kale kist vonden we wat saai.
Mijn hele inbreng in het proces was het noemen van het woord: “Snor”.

Het tekenen van zo’n grote snor viel nog niet mee maar gelukkig hebben wij hier in huis een groot teken-talent wonen. Juliëtte tekende de snor op een stuk hout en Mike zaagde, schilderde en bevestigde ‘m.

En dit is ‘m geworden!

Mike is zeer tevreden, Merlijne superblij, ik rete-trots en Juliétte…jaloers 😉

e4f34951656061d6dbce70715cce6b30

60 gedachten over “Wat zijn ogen zien, kunnen zijn handen maken…

  1. Sanderijn

    Nou, maar dat jaloers is ook wel terecht! Ik ben vooral jaloers op zo’n handige man. Ik ben niet precies genoeg voor dit soort werk en had graag een man gehad die dat wel was….. nou nee dus. Ik vind jouw bijdrage aan het geheel wel van niveau hoor, zonder de snor was het best een kale kist geweest 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.