Home sweet home

“Gluren bij de buren” is leuk!

Omdat er zoveel moois te zien is op allerlei blogs, vergeten we vaak hoe fijn en gezellig ons eigen huis is. Elk huis heeft zijn eigen sfeer en iedereen heeft wel plekjes of voorwerpen die de moeite waard zijn om te laten zien. Een win-win situatie: Jij laat jouw huis van binnen en buiten zien en anderen kunnen fijn legaal gluren šŸ˜‰

Iedere maandag staat mijn blog in het teken van Home sweet home en plaats ik foto’s van Ć©Ć©n bepaalde plek uit mijn huis.
Wil jij ook meedoen? Dat kan. Laat dan een reactie achter op mijn Home sweet Home blog van die week en vul je gegevens in in het SimplyLinked kadertje. Op die manier is het makkelijk en simpel om bij elkaar te gluren!

Hieronder een klein kijkje in mijn keuken.
Een boekenplankje (Ikea) boven de magnetron met verschillende oude blikken en emaille pannetjes.

Photo 24-03-14 11 14 16 (HDR)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *