Home sweet home

Aan het einde van 2013 twijfelde ik heel erg of ik door moest gaan met de wekelijkse Home sweet home. In de drukke Decembermaand heb ik er ook een aantal overgeslagen.
Maar ik vind het toch té leuk om wekelijks te bloggen over iets in mijn huis/interieur.
En ik vind het nog steeds erg leuk om bij anderen naar binnen te gluren.
Door de overstap (halverwege 2013) van blogspot naar mijn eigen site én door Bloglovin, ben ik eerlijk gezegd mijn volgers (overzicht) een beetje kwijt. Ik weet het, aantallen zeggen niet zoveel maar ooit had ik wekelijks wel 200 volgers. Nu kreeg ik laatst een mailtje van Bloglovin met “gefeliciteerd, u heeft 30 volgers” Huh?
Nouja, in de eerste plaats blog ik voor mezelf. Ik vind bloggen leuk.
En ik weet zeker dat er best mensen zijn die mijn blog volgen maar hoeveel is me een raadsel.
Anyway….

Mijn blogjaar begon wat vreemd. Ik had weer hernieuwde energie en zin om te bloggen en om verder te gaan met Home sweet home maar gisteren ontdekte ik dat mijn blog/site uit de lucht was. Foetsie. Verdwenen. Ik in paniek…maar gelukkig is het goed gekomen en here i am!

Mijn eerste Home sweet home bijdrage in dit nieuwe jaar is dus een dagje te laat.

Photo 07-01-14 09 27 18

Vanmorgen, na mijn bordje Brinta uit een Kringloopbakje, had ik zin in de Kringloop.
Ik bracht er een halve auto vol spullen omdat ik in het nieuwe jaar zin had om op te ruimen.
Mijn huisgenoten heb ik al gewaarschuwd: Januari wordt een maand van Opruimen, Organiseren en Wegkieperen!

Zo kwam ik achter de schotten op zolder nog een computerscherm tegen uit het jaar nul.
Mijn bijna-retro skischoenen mogen naar een nieuwe eigenaar.
Het buikspiertrainapparaat staat al een hele poos werkeloos in de weg.
En 38 winterjassen in alle maten kunnen we echt niet kwijt aan de kapstok.
Opruimen is een road to memorylane. Zo vond ik in één van de kinderwinterjasjes (maatje 128) hele lieve jaszakvondsten. Steentjes, schelpjes en stukjes hout. Bijna….BIJNA had ik het jasje gehouden 😉

De Kringloop was blij met me!

Ik kon het toch ook niet laten om héél eventjes bij de Kringloopwinkel naar binnen te glippen om te gluren of er misschien nog iets leuks was.
Ik had mazzel (vond ik zelf) en vond deze prachtige set schaaltjes! *BLIJ*

Photo 07-01-14 12 15 29

Photo 07-01-14 12 15 41

Photo 07-01-14 12 15 54

Wil je ook meedoen met Home sweet home? Lees dan HIER even.

Heb jij ook een Home sweet home blogje gemaakt vandaag/deze week? Plaats dan je link hieronder door je gegevens in te vullen. Op die manier kunnen we makkelijker bij elkaar naar binnen koekeloeren…..;)

8 gedachten over “Home sweet home

 1. petra

  Ik lees je nog hoor!! (en die skischoenen hadden natuurlijk wel prachtig gepast bij het retroski-pak dat we echt echt echt ooit een keer gaan aantrekken 🙂

 2. Sanderijn

  Ik volg je ook hoor, gewoon een link op mijn eigen blog. Ik negeer bloglovin nog even 😉 En ik probeer nog steeds mijn blog wat klein te houden, dus ik plaats geen linkjes bij anderen meer. Kreeg daar veel te veel bezoekers van 😀

 3. Wilma

  Oh, die kopjes zijn echt retro. Dat zou ik nou nooit meenemen uit de kringloop, maar zo bij een ander vind ik het erg leuk. Het enige waar ik nog op zoek naar ben is zo’n huishoudspaarpot van Brabantia. Daar vragen ze echt de hoofdprijs voor.
  De kringloop is ook altijd erg blij met mij. Mijn moeder werkt in een soort van Kringloopcentrum http://www.jacobushoeve.nl/ De spullen die daar verkocht worden gaan naar een goed doel. Is tevens een pleisterplaats voor wandelaars die het Pieterpad of Santiago de Compostella lopen. Ook daar breng ik het een en ander naar toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *