Oude eruit, nieuwe erin!

Op verschillend blogs zie ik prachtige jaaroverzichten. Chronologisch van maand tot maand. In woord en/of beeld. Alhoewel ik dat echt prachtig vind om te zien, ben ik er zelf niet zo van. Van terugblikken. Ik ben daar eerlijk gezegd ook niet goed in. Geweest is geweest.
NU is wat telt…

En NU denk ik:

f013a8bda79fee9a7c4470f77234600b

Ik kan wel zeggen dat 2013 een jaar van Liefde, Rust en Familie was (oh nu blik ik toch een beetje terug).
Zoals de laatste paar maanden van 2013 waren, zo mag 2014 verdergaan. Ik teken er voor!
(behalve dan dat ik nu al vanaf 2de kerstdag ziek ben en gammel het nieuwe jaar in ga)

Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling. Een avond vol gezelligheid. Een avond met je geliefden! Maar ik sta ook zeker stil bij de mensen die vanavond of vannacht werken. En ook bij de mensen die om wat voor reden dan ook geliefden moeten missen!

3b000ab4a579948a1aa7b680077ea9c9

Veel liefs, Barbara.

Een gedachte over “Oude eruit, nieuwe erin!

  1. maaike gritter

    Dit jaar is het voor het eerst dat ik oud en nieuw met mijn ouders vier. Omdat ik met kerst jarig ben, vroegen ze altijd vrij met kerst waardoor ze met oud en nieuw altijd moesten werken. Dit jaar hebben ze dagdienst ipv avonddienst. Zijn ook nu op leeftijd natuurlijk šŸ™‚ Kan me er op verheugen.

    Een fijne jaarwisseling en een goed 2014

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *