Ik zie sterretjes…

Op Pinterest vond ik dit makkelijke kerstknutseltje.
Té simpel voor woorden, snel resultaat én leuk.
De sterren zijn heel leuk voor in de kerstboom of als raamhanger..of gewoon neerleggen op tafel.

Ik heb er even een filmpje van gemaakt:

Zo, dat was wel de allerkortste tutorial ooit he? ;))

Desktop20

Ik gebruikte felle kleuren maar alleen in het rood is ook heel mooi.
Of tijdens het kersdiner bij iedereen eentje op het bord leggen met een kerstwens eraan..

Desktop20 kopie

Ik heb ze in de kerstboom gehangen!

Photo 10-12-13 12 10 27

Knutselze!

2 gedachten over “Ik zie sterretjes…

  1. Masja

    Dag Barbara,
    Wat een onwijs leuke blog heb je. (Ik kom er op via de blog van Zilverblauw). Wij zijn aan het zoeken naar een oplossing achter de bank bij ons thuis. Om onze foto’s & andere mooie spullen in kwijt te kunnen … dusssss je raadt het al. Wat een geweldige kast/ lijst heb je achter de bank! Ik ben er op slag verliefd op. Hoe hebben jullie dit aangepakt als ik vragen mag?
    Groeten uit Rotterdam

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *