Home sweet home

Ik word heel blij en vrolijk van mooie potten, borden en vazen.
Die afwijking heb ik al van jongs af aan.
Als kind “zat” ik op pottenbakken. Samen met mijn vader en zusje gingen we 1x in de week “Pottenbakken bij Leo op de Brink in Langbroek”. De ene week draaiden we een vaas of potje op de draaitafel (Mmmmmm het gevoel van de koude natte klei die door je handen gleed!!) en de volgende week mochten we aan de slag met een kleurglazuur. Het échte bakken deed Leo voor ons.
Wat was het eigenlijk leuk dat mijn vader dat met ons deed!
Mijn moeder had vroeger heel wat zelfgemaakte potjes van ons staan. (waar zijn die dingen gebleven?)

Photo 11-11-13 09 49 26
Deze vaas kreeg ik vorige week van mijn ex-schoonmoeder. Ik vind hem helemaal geweldig! Vooral de kleur vind ik mooi.

Hij past mooi bij het bord dat ik laatst kocht…….bij de Action

Photo 11-11-13 09 49 51

Do you like China too?

Photo 10-11-13 14 57 17

En omdat ik in huis te weinig ruimte heb voor ALLES wat ik mooi vind, heb ik op Pinterest een bord gemaakt met meer potten, vazen en keramiek.
KLIK HIER

Heb jij ook een Home sweet home blogje gemaakt vandaag/deze week? Plaats dan je link hieronder door je gegevens in te vullen. Op die manier kunnen we makkelijker bij elkaar naar binnen koekeloeren…..;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *