Home sweet home

Na een week hard klussen, timmeren en schilderen is hij af: De letterbakkast XL !
Wat een aanwinst in onze woonkamer.
Het wachten is alleen nog op 2 retro “bolletjes-lampen” die we via marktplaats kochten, voor de finishing touch…..

85cc2dd43fb69f993458ac920a2a2f3d

VOOR:
image

NA:
IMG_3050

De letterbak-XL is nu nog wat leeg maar daar zal heus verandering in komen 😉

Heb jij ook een Home sweet home blogje gemaakt vandaag/deze week? Plaats dan je link hieronder door je gegevens in te vullen. Op die manier kunnen we makkelijker bij elkaar naar binnen koekeloeren…..;)

137 gedachten over “Home sweet home

  1. Karin - The F Girl

    Leuk, zo’n letterbakwand! Zou ook echt wat voor mij zijn! Al gok ik aan de andere kant dat het bij ons gauw zou ontaarden in een ‘oh, wat een handige plek om mijn rotzooidingetjes waar ik geen ander plekje voor weet, of wel, maar ik heb geen zin om naar boven te lopen’- wand. Net zoals onze boekenkast, zeg maar 🙂

    Maar mooi, erg leuk!

  2. Jane

    Wat is het mooi geworden en echt een super goed idee zeg. Ik zou wel willen dat ik zo’n handige man had. Ik ga zo een kastje schilderen laten we hopen dat ik het ook binnen een week af heb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.