Home sweet home

Kinderkamers groeien mee met de kinders.
Langzaamaan ontgroeid Jongste de speelgoed, barbies en spelletjes. Veel vaker wil ze gewoon “chillen” op haar kamer, met vriendinnen. Beetje hangen en spelletjes spelen op de Playstation of gewoon kletsen.
Jongste is “al” 11 en gaat na de zomervakantie naar groep 8.
Eigenlijk hadden we haar een Tienerkamer beloofd als ze naar de Middelbare school zou gaan maar zolang kunnen we niet meer wachten.
Dusss…..maakte ik alvast een ideeënprikbord aan op Pinterest en verruilde we alvast haar “kinderachtige” dekbedovertrek-met-kabouters-en-elfjes in voor een hip streepje. Die passen mooi bij de nieuwe donker grijze gordijnen – het arme kind had alleen witte rolgordijnen en sliep niet vóór het donker werd-.

Binnenkort maakt haar leenvader (stief vinden wij niet zo’n leuk woord) een enorm buro voor haar. Het wordt een blad-op-poten die over de gehele breedte van haar kamer komt….in het dakkapel, zodat ze veel licht heeft als ze straks zwoegend boven haar huis werk zit ghèghèghè…. 😉

Photo 25-06-13 14 22 30

Wordt vervolgd dus……

Heb je ook een Home sweet home blogje gemaakt deze week? Plaats dan hieronder in Simply Linked je gegevens zodat anderen makkelijk je blog kunnen vinden en bij jou naar binnen kunnen gluren 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *