Home sweet home: over hangjongeren en kunstbloemen

We hebben 2 heerlijke, relaxte vakantieweken achter de rug.
We deden niet veel.
Ideeën genoeg maar de meiden waren echt toe aan R U S T….

Dus werd het begrip H A N G J O N G E R E N hier tot een Kunst verheven 🙂

2013-05-10 19.34.06

2013-05-10 19.26.52 kopie

Ik hou niet van zeuren over het weer. Je hebt er geen invloed op en “Vechten tegen de realiteit verlies je altijd”……maar ik mag toch wel zeggen dat ik het “jammer” (understatement) vind dat de échte Lente zich nog niet echt laat zien?

Daarom kocht ik bloemen. Bloemen die héél lang blijven staan. K U N S T B L O E M E N……

2013-05-10 19.20.40

2013-05-12 15.32.53

Vrolijk toch?

Heb je ook een Home sweet home blogje gemaakt? Plaats dan de URL van je HSH blogje (niet van je homepage) in onderstaande link. Op die manier kunnen we makkelijker bij elkaar naar binnen gluren 😉

8 gedachten over “Home sweet home: over hangjongeren en kunstbloemen

 1. Marieke

  Hangen kan soms heerlijk zijn! en dat weer? Ach tja…. je verandert er inderdaad niets aan… maar met die mooie bloemen kun je het binnen in ieder geval naar je ahnd zetten, wat een prachtige kleuren!

 2. Sigrid

  Ook ik mis de lente…
  Wat een vrolijke nepbloemen heb je! Zo samen met de potjes en jullie mooie veranda krijg ik toch wel een echt lentegevoel. Alleen de zon ontbreekt nog maar.

  Lieve, mooie hangjongeren heb je!

 3. Sanderijn

  Ik schreef net in mijn blogje dat ik super blij ben met die regen, heel goed voor ons nieuwe grasveld. We hadden immers vorige week en de week daarvoor nog prachtig weer steeds?!
  En kunstbloemen, ja daar denk ik ook wel eens aan. Best gezellig eigenlijk permanente bloemenpracht!

 4. Sas

  Pubers hebben echt veel slaap nodig….het in de ochtend niet uit bed kunnen komen klopt dus….wat fijn dan om twee weken te kunnen relaxen! Wij zouden eens wat vaker een voorbeeld aan ze moeten nemen….hangouderen? 😀
  xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.