Home sweet home

H O M E S W E E T H O M E neem ik vandaag letterlijk…

3ec47005c57595d7d10236fe1f6ca52a

De kleur is even verdwenen.
Ik vind de buitenwereld even helemaal niet leuk.

c062c918b66f539f78efd48bc4b997ab

Zoveel leed….en zo dichtbij.

Mijn huis biedt warmte,
omarmt
Troost..

94a6c86554699508fe3711d49231b81e

Vandaag blijf ik binnen,
drink ik warme thee en koffie,
tel ik mijn eigen zegeningen

en hoop ik morgen weer kleur te zien….

Heb je ook een Home sweet home blogje gemaakt? Plaats dan de URL van je HSH blogje (niet van je homepage) in onderstaande link. Op die manier kunnen we makkelijker bij elkaar naar binnen gluren šŸ˜‰

4 gedachten over “Home sweet home

  1. Marieke

    Wat is je gevoel herkenbaar! Ook hier is het hart zwaar van al dat verdrietige nieuws, die jongentjes toch….. ik probeer me er tegen te wapenen door me te omringen met de kinderen en hun vriendinnetjes en zo bewust mogelijk van ze te genieten…. me te koesteren in de warmte die er hier in ons gezinnetje is, als ‘wapen’ tegen al dat verdriet niet zo ver weg……..

  2. maaike gritter

    Inderdaad, daarna las ik het bericht dat een echtpaar met kleinkind was verongelukt. vreselijk. In 1 keer je ouders en je kind kwijt. zo tragisch. dus ook hier veel knuffels en extra kijken als ze lekker liggen te slapen.

  3. Annagreet

    Helemaal eens. Ik ben alleen bang dat het nog wat langer gaat duren. Let the sun shine! (in alle mogelijke betekenissen), en alsjeblieft, het wordt tijd voor goed nieuws, of geen nieuws, maar niet teveel van zulks. Heartbreaking!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.