Home sweet home

IMG_0597

Eindelijk, de ZON!
De Lente is in aantocht en mijn huis snakt ernaar…..
Alles ziet er meteen een stuk lichter en frisser uit.
Het is nog een wonder dat ik mijn Home sweet home blogje van deze week al geplaatst heb want ik ben geprikt door een werkbij en heb vanmorgen mijn hele huis al gedaan….inclusief mijn ramen van binnen-en- buiten gewassen! Of zouden dat die beruchte VOORJAARSKRIEBELS zijn?

IMG_0595

IMG_0605

Op de seizoenstafel is de Lente ook al volop aanwezig…

IMG_0604

Heb je ook een Home sweet home blogje gemaakt? Plaats dan de URL van je HSH blogje (niet van je homepage) in onderstaande link. Op die manier kunnen we makkelijker bij elkaar naar binnen gluren 😉

12 gedachten over “Home sweet home

  1. Frambooske

    Leuk dekentje op de sofa! Ook aan het granny square’en? 🙂 Ik heb net mijn eerste pogingen achter de rug! En laat de lente inderdaad maar komen, we zijn er allemaal klaar voor denk ik. Hier in England ook eindelijk de zon gezien vandaag! Wauw!

  2. Felix Meyer

    I came across your site wanting to learn more about Journalism, and you did not disappoint. Keep up the terrific work, and just so you know, I have bookmarked your page to stay in the loop of your future posts. Here is mine at xrank.cyou Have a wonderful day!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.