Home sweet home

Photo 24-02-13 17 38 27

Home sweet home is koken
Home sweet home is lekker eten
Home sweet home is al jaren een Tajine in je kast hebben staan en niet weten wat je er mee moet

Ik heb Couscous gemaakt en het was heerlijk, maar ik kan me voorstellen dat de mogelijkheden onbeperkt zijn. Heb jij misschien een goed recept of een goede tip voor mij?

Eet smakelijk!

Ook een Home sweet home blogje gemaakt?
Vul hieronder je link in (van je HSH-blogje; dus niet van je homepage)

12 gedachten over “Home sweet home

  1. daan

    Ik kocht er laatst 1 voor mijn zusje bij Dille en Kamille, ik maakte er een pakketje van met een zakje couscous, kruiden en een speciaal kookboek! Mijn oven is helaas te laag 🙁 of ik moet een kleintje gebruiken maar dat is met 6 eters wat karig 😉

    Reageren
  2. Sara

    Prachtige potten zijn dat, die Tajines. Helaas heb ik er zelf geen, (die staat op het verlanglijstje). De mogelijkheden zijn zover ik weet inderdaad eindeloos. Misschien jezelf een trakteren op een nieuw kookboek? 🙂 Hoewel die couscous er heerlijk uit ziet.

    Reageren
  3. Tante Jannie

    Heerlijk eten uit de Tajine/Tagine! Ik eet er eigenlijk wel een paar keer per week uit. Vooral omdat het zo lekker makkelijk is 🙂 En het mooiste van zo’n ding vind ik dat je er werkelijk alles in kunt klaarmaken en combineren. Ik eet er eigenlijk nooit echt aparte recepten uit en doe gewoon mijn aardappetjes, groente en soms vlees er in met heerlijke kruiden er over heen. (in plaats van water een groentebouillon gebruiken is ook lekker trouwens) Het zit hem in de volgorde van vullen. Je doet het vlees en de meer harde dingen (die langer moeten garen) onderin en zo bouw je eigenlijk een torentje. Ik vind het echt heerlijk! Als ik thuis kom vul ik mijn Tajine en een uurtje later (waarin ik lekker wat anders kan doen) kan ik aan tafel 🙂 Eet smakelijk!

    Reageren
    1. Barbaramama Bericht auteur

      Hahaha ja dan duurt het even he voordat zo’n dingetje/hype via Marokko naar het hoge noorden komt!

      😉

      Reageren
  4. noelle

    ik maak viscurry: ui fruiten beetje knoflook kokosmelk erbij met een theelepeltje groene curry pasta. dan nog een half blok santen je kunt er ook wat groenten bij doen zoals wortel ,prei. warm laten worden en dan wit vis erbij half uurtje zachtjes laten stoven. de tajine nat maken aan de onderkant voor gebruik en op een vlammen verdeler zetten.
    marokaanse gehakt balletjes : tomaten saus maken wat je lekker vind en dan de gehakt balletjes erin ploppen half uurtje laten stoven ook

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *