Home sweet home

Gisteravond wilde Merlijne leren strijken…

Vandaag maak ik de klus af…..

En aangezien ik strijken zo ongeveer het stomste klusje vind dat er is, sleept Bono mij er doorheen ;))

Heb jij ook een Home sweet home blogje gemaakt vandaag/deze week? Plaats dan je link hieronder door je gegevens in te vullen. Op die manier kunnen we makkelijker bij elkaar naar binnen koekeloeren…..

20 gedachten over “Home sweet home

 1. Sanderijn

  Ik vind strijken juist zo’n fijn klusje om te doen. Ondertussen kan ik op de kindjes letten, muziek luisteren of een filmpje kijken (of computeren *foei!*). Maar het fijnste: wat zien die stapeltjes er mooi uit hè?!

  Reageren
 2. sacha

  Ik strijk NIET! Tenzij het écht niet anders kan… Manlief doet het zelf(als het é, dochterlief ook en voor mezelf en mijn zoon koop ik dingen-die-niet-perce-gestreken-hoeven-te-worden… Héérlijk! Fijn hoor, zo’n kind dat het graag wil leren…hoef jij straks ook niet zo heul veul meer te doen misschien xx

  Reageren
 3. Ellebel

  Dan stonden we op dezelfde tijd te strijken vanmorgen waarschijnlijk. Mijn dochter helpt mij af en toe ook al met strijken, leuk he? (ik bedoel het helpen, niet het strijken…)
  Groetjes van Ellebel!

  Reageren
 4. Pingback: Secret menu

 5. Pingback: Facebook Marketing Albuquerque

 6. Pingback: London cocktail Bars

 7. Pingback: Barsin Shoreditch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *