Doe Maar

Vroeger was ik een écht DoeMaar-meisje. Haren omhoog, spijkerjasje VOL met DoeMaar-buttons en  zong élk “oe-tje” en “ah-tje” mee. Helaas was ik toen te jong (vond mijn moeder) voor concerten en genoot ik vooral op mijn eigen kamertje van mijn LP’s of via mijn casettebandjes op mijn Sony walkman.

HOE bijzonder is het dan om als 40-jarig meisje samen met je 2 dochters van 13 en 10 naar Doe Maar te gaan! Gisteravond vierden we een feestje in het Gelredome bij Symphonica in Rosso !!!


16 gedachten over “Doe Maar

  1. BIEN MAAKT

    Oh wat super gaaf!!(maar dat had ik al gezegd hihi)
    ik was ook een echt doe maar meisje met buttons en zweetbandjes en de sony walkman haha!!Alleen mocht ik wel naar een concert(samen met een vriendinnetje en onze vaders)Ik was 11 en zal het nooit vergeten,ik hoop en dank dat het voor jou dochters het zelfde zal zijn. x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.