#dailylookingdown

Hebben jullie dat ook?
Ik sta ‘sochtends voor mijn kledingkast en weet bijgod niet wat ik aan moet trekken.
Helaas grijp ik de laatste tijd weer naar “lekker makkelijk” en voordat ik het weet loop ik erbij als een “grijze muis”. Het heeft denk ik te maken met de overgang van zomer naar kouder weer.

Zucht…ik zou willen dat ik geld teveel had om ook eens een keer te kunnen shoppen t’il i drop.

Ook meedoen met #dailylookingdown ? Twitter of Instagram dan een foto van jezelf met de hashtag #dailylookingdown

54 gedachten over “#dailylookingdown

 1. Mars

  Ja, zeeeeer herkbaar! 🙂
  Ik wil vaak een jurkje met legging aantrekken, maar dan bedenk ik dat ik later nog wil wandelen. En wandelen met wandelschoenen onder een legging…nee dat doe ik niet. Dus wordt het vaak maar weer een spijkerbroek.
  Volgens mij zie ik bij jou nog bloemetjes!

 2. Maaike

  Hoi, heeeel herkenbaar hoor! Hier loopt ook iemand te vaak in hetzelfde, en ook heb ik gebrek aan geld om ff goed te shoppen. Maar aan de andere kant vind ik het ook wel leuk om in de kringloop wat leuke dingen te scoren en die te combineren..
  Maar dat moet maar net lukken, natuurlijk.
  En nu het wat kouder is, kun je weer meer combineren met vestjes, rokjes, leggings, beenwarmers enz.. Als ik tijd en inspiratie heb vind ik dat ook wel weer heel leuk!
  Groetjes, Maaike (frisse rommel)

 3. Lorecreatief

  Oh leuk om mee te doen met instagram! Ik fotografeer mijn voeten ook best vaak :-p En ik probeer toch altijd veel kleur te dragen, ook al worden de dagen wat grijzer, maar dat komt misschien ook doordat ik weinig grijze/beige kleuren in mijn kast heb hangen 😉 Nu ik vind je outfits (wat we er van zien) best gewoon leuk! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.