102 gedachten over “Home sweet home

  1. Barbaramama

   Het wordt (mét een t 😉 ) wel wat warm eronder maar de BBQ bestaat uit een buitenbak met een binnnbak. De handvaten kan je bijvoorbeeld gewoon blijven aanraken als hij brandt.
   Ik zei al tegen Mike..misschien de volgende keer voor de zekerheid toch maar een stukkie aluminiumfolie eronder leggen.

 1. Flo

  Je hebt van die stenen ronde onderzetters (met opstaand randje) voor onder bijvoorbeeld grote bloempotten. In allerlei leuke kleuren. Die zou er nog leuk bij staan ook!

 2. Atelier Mama Bee

  Het is inderdaad een schatje. Wij hebben hier zo’n idioot grote van Weber, 57ø cm
  (stiekem natuurlijk ook wel heeeeel fijn)

  Maar jullie stekkie is sowieso echt fijn geworden. Heb ik de rest van de foto’s nou gemist vraag ik mij nu af… Laatste tijd iets te weinig geblogt namelijk, dus ik zal snel eens rondsnuffelen.

  Liefs!

  1. Barbaramama

   Ja een heuse Weber is natuurlijk geweldig! Maar échte BBqers zijn wij niet en deze is superhandig en maakelijk schoon te maken. Hiervoor hadden we een gasBBQ mar ik moet eerlijk zeggen dat ik een BBQ met kooltjes toch wel fijner vind. Smakelijker ook. Echt Old (s)kool!

 3. Readkapke

  Wij hebben ook zo één, nou nee, eigenlijk wel heel anders maar wel een tafelmodel en dat bevalt heel erg goed. Zeker om met het gezin te bbq-en is veel gezelliger zo dan dat héén en weer geloop!

 4. Jools

  Prachtige buitentafel, lekker handig zo’n tafelBBQ. Ik *hartje* Dille&Kamille en het is voor de beurs maar goed dat we er geen in de buurt hebben 😉

  Ik heb mijn blog onder het stof vandaan geveegd en wil graag weer mee doen aan Home Sweet Home

 5. Pingback: good tinder conversations

 6. Pingback: free arab dating site

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.