Home sweet home

De wc beneden….een wand vol met fotolijstjes met foto’s van ons beider verleden.
Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een Patchwork-gezin (zoals mijn lieve vriendinnetje Sacha altijd zegt).
Op de linkerfoto een jeugdfoto van Lief; in de tijd dat we verkering hadden; zo ken ik hem nog van vroeger. Toen de verkering uitging na 9 maanden (hij was 15 en ik 14) hebben wij elkaar nooit meer gezien….tot 23 jaar later; 5 jaar geleden. De tussenliggende tijd hebben wij dus van elkaar gemist. Op de rechterfoto is misschien beter te zien dat ik door die fotolijstjes probeer om onze herinneringen samen te voegen…op één muur.
En de wijze uil? Die kijkt toe en ziet dat het goed is…….

Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.

HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home

18 gedachten over “Home sweet home

 1. sandra

  Oh leuk zo’n wc vol herinneringen. Blijven mensen niet verdacht lang even ‘zitten’ om alles te bekijken. Dat zou ik zeker doen!

  Reageren
 2. Sanderijn

  Leuk zo’n foto mét haar 😉 Wij hebben ook een foto muur, heerlijk om herinneringen aan op te halen. Bezoekers blijven er altijd even bij hangen.

  Reageren
 3. Pingback: secretmenu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *