Antroposofie en het Kind forum

Twitteren, Facebooken, Bloggen, Pinteresten…..en Forummen. Dat is wat ik voornamelijk doe op internet. Waarbij ik de eerste 4 dingen eigenlijk nog maar “kort geleden” heb ontdekt. Nouja, ik blog ondertussen ook al weer een paar jaartjes en twitteren ook al zo’n 2 jaar. Maar het begon eigenlijk allemaal, ergens in 2003, met het ontdekken van het fenomeen “Forum”. Via wat zoekwerk kwam ik op het, toen nog zeer kleinschalige, forum Antroposofie en het Kind terecht. Door de interesses die ik had (en nog heb) vond ik een plekje op het WWW waar ik me meteen thuis voelde. Ik kwam er als moeder van 2 jonge kinderen (3 en 1 jr) En nu, bijna 10 jaar later, kom ik er nog steeds graag. Nu ook al weer een paar jaar als moderator. Samen met een team moderators zorgen we ervoor dat “ons paarse dorpje” een fijne plek blijft voor iedereen die op de één of andere manier feeling heeft met Antroposofie en Kinderen. Op het forum staat het als volgt omschreven:

Antroposofie en het Kind is een forum voor ouders, leerkrachten, oppasouders, en/of grootouders die hun kinderen vanuit de antroposofische visie benaderen. Over de vrijeschool, biologisch dynamische voeding, jaarfeesten, seizoentafel, speelgoed, ziekte- en gezondheid en alles wat ons verder bezig houdt. 
Van onze leden verwachten wij een positieve kijk op de antroposofie en het in de basis onderschrijven van het antroposofische mens- en wereldbeeld.Het grappige is dat ik buiten het forum veel mensen die daar lid zijn ook weer tegenkom. Bijvoorbeeld op Facebook, op Instagram, op Pinterest enz… Maar ook zeker hier in Blogland. En soms valt dat kwartje erg laat ;)) Vorige week won Saskia bijvoorbeeld mijn Give Away hier op mijn blog; komen we er allebei dán pas achter dat ik haar al ken via het Antroposofie en het Kind forum. Dûh! Afgelopen weken/maanden ben ik voornamelijk druk geweest met de organisatie van de Ontmoetingsdag voor het Antroposofie en het Kind forum. Twee keer per jaar ontmoeten wij elkaar. De organisatie is een hoop werk maar ik doe het met veel plezier. Aanstaande zondag is het weer zover: De Lente ontmoetingsdag. Oooooooh wat hoop ik op DROOG weer. Wat zou het jammer zijn als we niet konden Picknicken op het veld. Wie van jullie zie ik daar? Doe mij een lol en vertel aanstaande zondag je Nickname op het forum én de naam van je blog hihihihi… En dan roep ik vast: “oooooooh ben JIJ dat!”;)

Liefs van:

Barbara (Antrokind forum)
Barbaramama (Blognaam)
Barbara van E (Pinterest)
GewoonBar (Twitter en Instagram)

1 gedachte op “Antroposofie en het Kind forum

  1. Karen Jones

    Registering a trademark with [url=https://trademarkregistrationusa.com/trademark-registration]trademark registration usa[/url] brings invaluable benefits. It offers legal protection against unauthorized use, strengthens brand identity, prevents confusion, and enhances market recognition. Registration grants exclusive rights, enabling legal action against infringers. Invest in registration to safeguard your brand and establish a strong market presence.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *