Onderweg

Onderweg kom je de mooiste dingen tegen…


Normaal razen we met de auto het liefst zo snel mogelijk door/langs/om P A R I J S 
maar dit keer maakte Juliëtte (dochterlief van 12) prachtige vluchtige plaatjes met mijn Iphone vanuit de auto….Mireille  is begonnen met Onderweg blogjes te plaatsen.

12 gedachten over “Onderweg

  1. Readkapke

    Laatst kwam ik tweemaal een mooi plaatjes tegen en baalde ik dat ik het fototoestel niet bij me had, later baalde ik nog meer, toen ik mij realiseerde dat ik foto’s met de telefoon had kunnen maken. Maar goed jij snapt dat geukkig wel! En 199 volgers, gaaf hoor!

    Reageren
  2. Nana

    Die komen me bekend voor. Deed ik ook al in Parijs, al was het maar om niet te veel op het drukke verkeer te moeten letten. 😉

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *