Home sweet Home (uitslag Give away)

Even checken wie er allemaal meedoen met de Give away….

Ik zocht een leuk blikje uit……

… deed daar alle namen in………..

En trok er eentje uit…

Sas, gefeliciteerd! Als je je adres even mailt naar barbaramamablogspot@gmail.com 
dan stuur ik het envelopje met haaksels zo snel mogelijk naar je toe!

19 gedachten over “Home sweet Home (uitslag Give away)

  1. elkedagfijn- Jolanda

    Hoi Barbaramama, Ik wil graag mee doen aan de home sweet home op maandag. Super leuk idee om legaal te gluren. Ideaal om nieuwe ideeën op te doen voor mijn eigen sweet home. We zijn volop aan het verbouwen sinds we vorig jaar naar ons droomhuis in wording zijn verhuisd. dus ik kan nog heel veel ideeën gebruiken en misschien ook wel geven. Ook wat betreft het Bloggen doe ik steeds nieuwe ideeën op. Bloggen is genieten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.