Bon Apetit (of Bon apentiet ;) )

Veilig thuisgekomen in Nederland mijmer ik nog even na….en denk ik aan de fijne week die we hadden in Frankrijk. Vooral het samen-koken en gezellig tafelen is in Frankrijk op de één of andere manier tóch anders dan hier thuis.

 Verse vis halen op de markt

En thuis gezellig samen koken.

Merlijne (mijn jongste dochter van 10) vindt het geweldig om te koken. Als we samen in de keuken staan moet ik haar “Chef” noemen :))))

Juliëtte(12) en Kaylee (bijna 15) lusten geen Gamba’s en maken hun eigen stukje zalm klaar.
Zalm, kruidenkaas, peper en zout, verschillende kruiden en dan in alu-folie in de oven.

Ondertussen roert Merlijne….uuuuh de Chef (sorry) nog even in de pan Gamba’s…
…en kunnen we aan tafel!

Opa eet een kaaspizza. Hij is al jaren vegetarisch en eet ook geen vis.

En zo genieten we allemaal van lekker eten!

En zeg nou zelf, in ZO’N gezellige ouderwetse keuken smaakt toch ALLES beter?

Bon Apetit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *