Ik ga naar de markt en koop….Bloemen!

Alhoewel het weer een beetje triest is, togen Lief en ik vanmorgen opgewekt naar de markt en kochten typisch dingen die je op de markt koopt: Bloemen en vis. De vis mag Lief houden……van bloemen word ik een stuk vrolijker!

19 gedachten over “Ik ga naar de markt en koop….Bloemen!

  1. Liene

    Hele mooie bloemen hebben jullie gekocht – mmm vis, vind ik ook heerlijk! En naar aanleiding van je vorige logje – de ombouw is supermooi geworden 😉

  2. Karin

    Zo lekker, als je vrij bent even over de markt, en dan inderdaad sowieso bloemen meenemen. Jammer dat ik op donderdag (=hier marktdag)meestal werk, maar ik de vakanties maak ik dat goed 😉

  3. Readkapke

    Ranonkels? Daar heb ik echt nog nooit van gehoord! Weer wat geleerd! Ik ben gek op rozen, dieprode én tulpen! Koop ze niet vaak voor mezelf maar wordt er wel heel vrolijk van als ik dat doe! De markten hier in de buurt verkopen alleen maar oudewijven kleren, vis en noten haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.