Home sweet home

Prullenbakken…pff breek me de bek niet open! Al tientallen heb ik er gehad. De meesten gaan zelf stuk na een korte tijd. Maar ook héél wat prullenbakken zijn er gesneuveld doordat “sommige iemanden” hun frustratie botvierden op ze. (Ik spreek in de verleden tijd omdat in dit huwelijk de prullenbakken inderdaad iets langer meegaan) ;))) Ik vond het altijd zonde om veel geld uit te geven aan een voorwerp waar je toch alleen maar afval ingooit. Maar als ik het geld optel wat ik in de loop der jaren uitgegeven heb aan prullenbakken……MAN daar had ik een gouden voor kunnen kopen! Of een prive vuilniswagen…. :)) Sinds kort staat er een beauty van een Prullenbak in onze keuken. “Prullenbak” dekt de lading eigenlijk niet! Ik vind het een pronkstukje in de keuken!

Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.

HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *