Home sweet home

Vensterbankprobleempje….


Een kijkje naar de achtertuin.
Ik ben erg blij met zoveel lichtinval door de ramen. En nóg blijer met de openslaande deuren.
Máár….de vensterbankjes vind ik een aanfluiting. Ze zijn gelukkig al verbreedt zodat ik er wat spullen op kan zetten. Ik weet niet wat ik (niet) heb met vensterbanken hoor maar ik versta de kunst denk ik niet om er wat leuks van te maken. Wat me in de rest van het huis aardig gelukt is, mislukt steeds op die gekke plankjes….namelijk SFEER.Ik hou niet van planten, ik hou niet van té veel rommeltjes, ik hou niet van symmetrie (ik zie nu op de foto dat de 2 houten vazen tóch iets van symmetrie brengen…per ongeluk)
Rechts. Op zich, los van elkaar, best leuke spulletjes toch? Een heel lief knuffelkaarsje, een retro (nog goed werkende en graag gebruikte) puntenslijper, houten vaas en (oké….heel dom en burgerlijk) glazen waxinelichtdingetje.
Links. De meer ZEN/Spirituele afdeling met houten vaas, antroposofisch vormgegeven houten beeldje met mineraal en waxinelichtje erachter, daarnaast de Yun (vernevelaar voor etherische olie met LED verlichting en new age muziekje)
Maar al die (afzonderlijk van elkaar) leuke spullen, vind ik BIJ elkaar gezet weer een rommeltje.

Misschien komt het ook doordat ik spullen vaak mooier uit vind komen met een witte achtergrond. En nu, tegen de achtergrond van de tuin, komen de dingen niet tot z’n recht.

Kortom, ik weet niet zo goed wat ik met m’n vensterbankies aan moet. Tips en ideeën zijn welkom!

Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.

HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *