Home sweet home

Ik weet nog goed hoe ik vroeger met mijn moeder aan de keukentafel zat te puzzelen. Hele avonden waren we er zoet mee.

De geschiedenis herhaalt zich. 2 weken geleden had ik ineens zin om weer te puzzelen en kocht ik voor 1 euro TE enthousiast een puzzel met 2000 stukkies bij de kringloop. Gemotiveerd ging ik aan de slag. Maar kwam er na een avondje sorteren en uitzoeken achter dat het een onmogelijke bezigheid werd om dit aan de keukentafel te doen. Het formaat van deze puzzel zou eerder passen op een grote zolder en de moeilijkheidsgraad bij een geduldige oude man van 70. Teleurgesteld en enigszins pissig heb ik de puzzel in de kliko gesmeten. (Ja, ik bedacht me later dat ik ‘m beter terug had kunnen brengen naar de kringloop…sorry)
Gisteren vond ik een puzzel, in de spelletjeskast bij dochterlief, die beter aansloot bij mijn kunnen; een puzzel met 500 stukjes.
Ik begon alleen maar al snel zaten we met z’n drieën in trance naar de juiste stukjes te zoeken…gezellig naast elkaar. En toen kreeg ik ineens een ernstig fijn home sweet home gevoel!

Het is alleen jammer dat we de puzzel niet op een plank hebben gelegd. Nu wordt het de komende dagen met een bordje op schoot eten ;))

Wil je ook meedoen? Laat dan een berichtje achter en dan zet ik je erbij in de sitebar hier op mijn blog.
HIER  kan je lezen over het ontstaan van Home sweet home

17 gedachten over “Home sweet home

 1. *MaDiBue*Handicraft*

  Hoi welkom terug,fijne vakantie gehad?Dusss puzzelen tja die hebben wij hier ook liggen in zo’n groene stoffen oprolmat(handig)en daar liggen ze dan ook al heeeeel lang in,ahum….
  Lekker toch bordje op schoot,mag wel es een x.Enne keep on smiling :0) X

 2. Aankleedpopje

  Dat ziet er gezellig uit! Hebben jullie hem nu al af?
  En hoe was je vakantie?
  Hoe heet jij trouwens op Instagram, dan ga ik je zoeken en volgen. Het is inderdaad nogal verslavend. 😉
  Groetjes, Ria.

 3. Readkapke

  Oh ja welkom thuis inderdaad! Gelukkig geen lawines tegengekomen dus, wat een narigheid! Maar puzzelen deden wij ook vaak met zijn allen, ieder steeds een stukje. Meestal in de kerstvakantie. Maar als ik nu weer zou willen puzzelen moet ik eerst ook naar de kringloop, ik heb er geeneen!

 4. zjizjipke

  Ja, leuk! Puzzelen! Heb ik vroeger ook vele uurtjes mee bezig geweest 🙂 Nu met mijn veel te nieuwsgierige kat (en dief) in huis gaat dat er niet snel van komen, tenzij ik op jacht wil naar stukjes… Veel plezier ermee en met een bordje op schoot heeft ook zijn charme 😉

 5. Debora

  He wat leuk zeg! Als je nog niet uitgepuzzeld bent: hier hebben twee kindjes pas drie puzzels van 500 en 1000 stukjes door elkaar gegooid. Best een uitdaging dacht ik zo. Hoe was het skiën? Misschien staat het al hierboven, maar kom er nu niet aan toe om alle reacties te lezen. Fijn weekie!

 6. tineke

  leuk, ik doe het ook wel eens.. disney puzzels van 1000 stukjes. Dat zijn veel verschillende figuurtjes en makkelijk bij elkaar te leggen. Het moeten voor mij ook niet te grote vlakken van dezelfde kleur zijn hoor, duurt me te lang dan 🙂
  veel plezier nog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *